A Riudellots de la Selva trobem aquesta casa bonica, compacta i amb un jardí perimetral de bona mida.
La casa és molt lluminosa, d’espais amplis i amb una distribució molt pràctica. En la seva planta baixa, i tobarem dues zones, la zona de dia i la zona de nit.
A la de dia, hi ha una gran entrada o distribuïdor amb escala, per l’accés al garatge o l’accés a planta altell, estar menjador cantoner de bona mida, cuina àmplia equipada, també cantonera, amb una zona amb llar de foc.

A la zona de nit, bany complet gran, habitació doble, suite i rentador, amb possibilitat de reconvertir-lo amb despatx.

En la planta altell, una zona polivalent de més de 35m2, amb possibilitat de ser reconvertida en habitacions. una sortida a la terrassa, de més 20m2, amb bones i obertes vistes i un gran traster sota coberta.

A la planta inferior, un garatge amb espai per a més de 4 cotxes, puguen-se redistribuir per crear diferents i nous espais, si fossin necessaris…rentador, taller, sala de jocs, gimnàs…

La casa és totalment exterior, extremadament ben construïda, en bon estat de conservació i amb una extraordinària ubicació.

No us la deixeu escapar, si necessiteu una casa fàcil, aquesta ho és!

El porxo que hi ha en l’entrada de la casa, permet passar-hi llargues estones badant, el seu jardí, és pràctic i fàcil de cuidar, la possibilitat de tenir un hort, a la part de darrere de la casa, i com no, un increïble garatge. Aquesta casa podrà cobrir tot allò que somiem quan ens imaginem tenir una casa.

Res…realment val molt la pena, tant la casa com el carrer on es troba ubicada.

______________________________________________________

En Riudellots de la Selva encontramos esta bonita, compacta casa y con un jardín perimetral de buen tamaño.
La casa es muy luminosa, con espacios amplios y con una distribución muy práctica. En su planta baja, y encontraremos de dos zonas, la zona de día y la zona de noche.
En la de día hay, una gran entrada/distribuidor con escalera para el acceso al garaje o el acceso a planta altillo, estar comedor esquinero de buen tamaño, cocina amplia equipada y también esquinera, con una zona con chimenea.

En la zona de noche, baño completo grande, habitación doble, suite y lavadero, con posibilidad de reconvertirlo con despacho.

En la planta altillo, una zona polivalente de más de 35m2 con posibilidad de ser reconvertida en habitaciones, una con salida a una terraza de más 20m2, con buenas y abiertas vistas y un gran trastero bajo cubierta.

En la planta inferior, un garaje con espacio para más de 4 coches, puediéndose redistribuir para crear diferentes y nuevos espacios, si fueran necesarios, lavadero, taller, sala de juegos, gimnasio…

La casa es totalmente exterior, extremadamente bien construida, en buen estado de conservación y con una ubicación extraordinaria.

No se la deje escapar, si necesita una casa fácil, ¡esta lo es!

El porche de la entrada de la casa, permite pasar largos ratos descuidado, su jardín, práctico y fácil de cuidar, la posibilidad de tener un huerto en la parte trasera de la casa y cómo no, un increíble garaje. Esta casa podrá cubrir todo lo que soñamos cuando imaginamos tener una casa.

Nada…realmente vale mucho la pena, tanto la casa como la calle donde se encuentra ubicada.

______________________________________________________

In Riudellots de la Selva we find this beautiful, compact house with a good size perimeter garden.
The house is very bright, with wide spaces and a very practical layout. On its ground floor, and we will find two areas, the day area and the night area.
In the daytime there is a large entrance/distributor with stairs for access to the garage or access to the mezzanine, a good-sized corner dining room, a large equipped kitchen and also a corner kitchen, with an area with a fireplace.

In the night area, large bathroom, double bedroom, suite and laundry room, with the possibility of converting it into an office.

On the mezzanine floor, a multipurpose area of ​​more than 35m2 with the possibility of being converted into rooms, one with access to a terrace of more than 20m2, with good and open views and a large storage room under cover.

On the lower floor, a garage with space for more than 4 cars, which can be redistributed to create different and new spaces, if necessary, laundry room, workshop, games room, gym…

The house is totally exterior, extremely well built, in a good state of conservation and with an extraordinary location.

Don’t let it get away, if you need an easy house, this is it!

The porch at the entrance of the house allows you to spend long moments neglected, its garden, practical and easy to care for, the possibility of having a vegetable garden at the back of the house and of course, an incredible garage. This house will be able to cover everything we dream of when we imagine having a house.

Nothing…it is really worth it, both the house and the street where it is located.

______________________________________________________

À Riudellots de la Selva, nous trouvons cette belle maison compacte avec un jardin périphérique de bonne taille.
La maison est très lumineuse, avec de grands espaces et une disposition très pratique. Au rez-de-chaussée, nous trouverons deux zones, la zone jour et la zone nuit.
Dans la journée on y trouve une grande entrée/distribution avec escalier pour accéder au garage ou accès à la mezzanine, un coin salle à manger de belle taille, une grande cuisine équipée et aussi un coin cuisine, avec un espace avec une cheminée.

Dans la zone nuit, grande salle de bain, chambre double, suite et buanderie, avec possibilité de la transformer en bureau.

A l’entresol, un espace polyvalent de plus de 35m2 avec la possibilité d’être converti en chambres, une avec accès à une terrasse de plus de 20m2, avec une belle vue dégagée et un grand débarras sous abri.

A l’étage inférieur, un garage pouvant accueillir plus de 4 voitures, pouvant être redistribué pour créer des espaces différents et nouveaux, si nécessaire, buanderie, atelier, salle de jeux, salle de sport…

La maison est totalement extérieure, extrêmement bien construite, en bon état de conservation et avec un emplacement extraordinaire.

Ne la laissez pas s’échapper, si vous avez besoin d’une maison facile, c’est celle-ci !

Le porche à l’entrée de la maison permet de passer de longs moments négligés, son jardin, pratique et facile d’entretien, la possibilité d’avoir un potager à l’arrière de la maison et bien sûr, un incroyable garage. Cette maison pourra couvrir tout ce dont nous rêvons lorsque nous imaginons avoir une maison.

Rien… ça vaut vraiment le coup, à la fois la maison et la rue où elle se trouve.

Característiques de la promoció

 • Construcció Any 1997
 • 272m2 Construïts
 • Parcel.la Urbana de 434m2
 • Excel.lent Ubicació
 • Zona Residencial Poble
 • Perfecte Connexió Viaria
 • Excel·lent Construcció
 • Bona Orientació
 • Vistes Obertes
 • Calefacció de Gasoil
 • Tancaments Alumini 
 • Garatge Sense Pilars (3 Zones)

340.000,00 €

 

Característiques principals

 • Pl. Garatge 121m2 
 • Porxo Entrada 10m2
 • Pl. Bx. 109m2
 • Cuina Equipada Amplia Zona Llar de Foc
 • Rentador 
 • Estar -Menjador 35m2
 • Habitació Suite 
 • Habitació Doble
 • Bany Complert
 • Jardí 280m2 Perimetral
 • Pl. Altell 36m2
 • Terrassa 20m2
 • Orientació (4 Cares)
 • Perfecte Accés
 • Bon Estat Interior

Vols tenir mes informació i visitar l'immoble

Gràcies per visitar-nos


Si vols estar al dia de les novetats de lloguer o venda,
no dubti's en apuntar-te.


 

Gràcies per apuntar-te