La façana de la casa impressiona a qualsevol que passa per davant, demostra que la finca té classe i caràcter per si sola. Des de les terrasses superiors tens una vista impressionant de la badia de Palamós.

Només entrar a la casa hi ha un rebedor, cap a l’esquerra anem a la sala d’estar, tot seguit al menjador, molt ampli i amb sostre de volta. En aquest menjador hi ha una porta de fusta que ens porta a una segona sala d’estar. Pel que fa a la cuina, reformada el setembre de 2020, és  diferencia molt bé la zona de cuina i la zona d’office. Des d’aquí tindrem accés al fantàstic pati, on hi ha un magatzem de 20m2.

Pugem a la primera planta, un segon distribuïdor ens porta a l’habitació principal de la casa, una màster suite amb sala d’estar, vestidor, un bany molt ampli i terrassa privada que ens dóna al pati. En aquesta mateixa planta hi ha 3 habitacions suites més, cada una amb el seu bany privat.

A la següent planta, hi ha 4 habitacions suite més, una d’elles amb dos llits de matrimoni.

Arribem a la planta tercera, la més petita, on hi trobem un bany complet, una habitació amb sortida a la terrassa i una altre habitació doble amb sortida a la terrassa gran, des d’aquesta pujarem a la terrassa superior de la casa i podrem gaudir de les vistes al mar i l’skyline de Sant Antoni de Calonge. Aquí també hi trobarem un petit traster i la caixa per instal·lar ascensor a la finca.

La ubicació de la casa, a només 120 metres de la platja la fa especial. El poble de Sant Antoni de Calonge, ubicat a la badia de Palamós, està molt ben ubicat per gaudir de les millors platges de la Costa Brava, a només 40 minuts de la ciutat de Girona i a una hora i mitja de Barcelona.

____________________________________________________

La fachada de la casa impresiona a cualquiera que pasa por delante, demuestra que la finca tiene clase y carácter por sí sola. Desde las terrazas superiores tienes una vista impresionante de la bahía de Palamós.

Sólo entrar en la casa hay un recibidor, hacia la izquierda vamos a la sala de estar, a continuación en el comedor, muy amplio y con techo de bóveda. En este comedor hay una puerta de madera que nos lleva a una segunda sala de estar. En cuanto a la cocina, reformada en septiembre de 2020, se diferencia muy bien la zona de cocina y la zona de office. Desde aquí tendremos acceso al fantástico patio, donde hay un almacén de 20m2.

Subimos a la primera planta, un segundo distribuidor nos lleva a la habitación principal de la casa, una master suite con sala de estar, vestidor, un baño muy amplio y terraza privada que nos da al patio. En esta misma planta hay 3 habitaciones suites más, cada una con su baño privado.

En la siguiente planta, hay 4 habitaciones suite más, una de ellas con dos camas de matrimonio.

Llegamos a la planta tercera, la más pequeña, donde encontramos un baño completo, una habitación con salida a la terraza y otra habitación doble con salida a la terraza, desde esta subiremos a la terraza superior de la casa y podremos disfrutar de las vistas al mar y el skyline de Sant Antoni de Calonge. Aquí también encontraremos un pequeño trastero y la caja para instalar ascensor en la finca.

La ubicación de la casa, a sólo 120 metros de la playa la hace especial. El pueblo de Sant Antoni de Calonge, ubicado en la bahía de Palamós, está muy bien ubicado para disfrutar de las mejores playas de la Costa Brava, a sólo 40 minutos de la ciudad de Girona y una hora y media de Barcelona.

____________________________________________________

The façade of the house impresses anyone who passes by, it shows that the estate has class and character in itself. From the upper terraces you have an impressive view of the bay of Palamós.

Just entering the house there is an entrance hall, to the left we go to the living room, then to the dining room, very spacious and with a vaulted ceiling. In this dining room there is a wooden door that leads to a second living room. As for the kitchen, renovated in September 2020, the kitchen area and the office area are very different. From here we will have access to the fantastic courtyard, where there is a 20m2 warehouse.

We go up to the first floor, a second distributor takes us to the main room of the house, a master suite with living room, dressing room, a very large bathroom and a private terrace overlooking the courtyard. On this same floor there are 3 more bedroom suites, each with its own private bathroom.

On the next floor, there are 4 more suite rooms, one of which has two double beds.

We reach the third floor, the smallest, where we find a bathroom, a room with access to the terrace and another double room with access to the large terrace, from this we will go up to the upper terrace of the house and we can enjoy the sea views and the skyline of Sant Antoni de Calonge. Here we will also find a small storage room and the box to install an elevator on the property.

The location of the house, just 120 meters from the beach makes it special. The village of Sant Antoni de Calonge, located in the bay of Palamós, is very well located to enjoy the best beaches of the Costa Brava, just 40 minutes from the city of Girona and an hour and a half from Barcelona.

____________________________________________________

La façade de la maison impressionne tous les passants, elle montre que le domaine a de la classe et du caractère en soi. Depuis les terrasses supérieures, vous avez une vue impressionnante sur la baie de Palamós.

En entrant dans la maison, il y a un hall d’entrée, à gauche nous allons au salon, puis à la salle à manger, très spacieuse et avec un plafond voûté. Dans cette salle à manger, il y a une porte en bois qui mène à un deuxième salon. Quant à la cuisine, rénovée en septembre 2020, le coin cuisine et le coin bureau sont très différents. De là, nous aurons accès à la fantastique cour, où se trouve un entrepôt de 20 m2.

Nous montons au premier étage, un deuxième distributeur nous emmène dans la pièce principale de la maison, une suite parentale avec salon, dressing, une très grande salle de bain et une terrasse privative donnant sur la cour. Sur ce même étage, il y a 3 autres suites, chacune avec sa propre salle de bain privée.

À l’étage suivant, il y a 4 autres suites, dont une avec deux lits doubles.

Nous atteignons le troisième étage, le plus petit, où nous trouvons une salle de bain, une chambre avec accès à la terrasse et une autre chambre double avec accès à la grande terrasse, à partir de là, nous monterons sur la terrasse supérieure de la maison et nous pourrons profiter la vue sur la mer et la ligne d’horizon de Sant Antoni de Calonge. Ici, nous trouverons également une petite salle de stockage et la boîte pour installer un ascenseur sur la propriété.

L’emplacement de la maison, à seulement 120 mètres de la plage, la rend spéciale. La ville de Sant Antoni de Calonge, située dans la baie de Palamós, est très bien située pour profiter des meilleures plages de la Costa Brava, à seulement 40 minutes de la ville de Gérone et à une heure et demie de Barcelone.

 

Característiques de la promoció

 • Perfecte Construcció
 • Molta Privacitat
 • Excel lent Ubicació
 • Casa de Poble 120m de la Platja
 • 529m2 Construïts
 • Perfecte Estat
 • Casa amb Molt de Caràcter
 • Possibilitat Realitzar Garatge 
 • Totalment Exterior
 • Vistes Panoràmiques  
 • Centre Poble

 

 1.150.000,00 €

 

Característiques principals

 • Planta Baixa més 2 Plantes i Mitja
 • Jardí  
 • 3 Terrasses
 • Master Room  (Habitació Doble amb: Sala d’Estar/Bany Gran/vestidor/Terrassa)
 • 6 Habitacions Dobles Bany Incorporat
 • 2 Banys Cortesia
 • Sala de Jocs
 • Sala de Musica
 • Traster
 • Porxo Jardí (Possibilitat de Realitzar-hi Piscina i Zona Barbacoa)
 •  Cuina Amplia amb Office (Reforma 2020)
 • Doble Entrada Casa
 • Escala Accessos Plantes 
 • Envoltada de Serveis

Vols tenir mes informació i visitar l'immoble

Gràcies per visitar-nos


Si vols estar al dia de les novetats de lloguer o venda,
no dubti's en apuntar-te.


 

Gràcies per apuntar-te